Tervetuloa Kiss Kiss Forbid'n kotisivuille KeskiNavi Parhaimmat kuvat ja videot KeskiNavi Mitä Burleski on? KeskiNavi Kiss Kiss Forbid'n suosittelee
 
Ranskankielinen sana burlesque merkitsee liioitellun hullunkurista, ilveilevää ja pilailevaa. Burleskiesitykset kehittyivät Kabareesta, joka sai alkunsa Pariisista. Ranskasta se levisi Englantiin ja muuallekin Eurooppaa, ja lopulta Yhdysvaltoihin, jossa burleskin suosio vain kasvoi.

Kabareen, revyyn, vaudevillen ja music hall-perinteen lisäksi burleski on sukua 1500-luvun Italiassa syntyneelle improvisaatioteatterille "commedia dell'artelle" sekä ikivanhalle eurooppalaiselle karnevaaliperinteelle, jossa käännettiin sukupuolta ja seksuaalisuutta säätelevät normit ja tavat hetkeksi päälaelleen. Neoburleski flirttailee kiinnostavalla tavalla sekä näiden vanhojen sukulaisten että monien uusienkin kanssa. Tällainen flirtti ei silti ole aivan uutta, vaan rajat burleskin, komediateatterin, kabareen ja striptease-esityksen välillä häilyivät jo sata vuotta sitten.

Burleskiin kuuluvat seksikkäät sukkanauhat, korkokengät, kauniit korut ja tasselit, mutta myös paljon muuta. Tämäkään laji ei ole yksinomaan naisten harrastus, vaan myös mies esiintyjiä löytyy. Itsensä ja vartalon rakastaminen on osa burleskin ihanuutta. Ei tarvitse sopeutua yhteen muottiin, vaan kaikki vartalot ovat kauniita koosta ja iästä riippumatta, kun sen kantaa ylpeydellä!
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS